Ανόρθωση μετώπου-φρυδιών

Ένα φρέσκο νεανικό πρόσωπο ξεχωρίζει από ανοιχτά μάτια, ελαφρώς καμπυλωτά φρύδια και λείο μέτωπο. Οι πιο συνηθισμένες μέθοδοι οδηγούν σε ανύψωση των ορίων της γραμμής του τριχωτού της κεφαλής, που προσθέτει όμως χρόνια, ή σε μία μεγάλη ουλή. Η μέθοδος του Δρ. Μπλάσκε κρατά σταθερή τη γραμμή των μαλλιών και δεν αφήνει ορατή ουλή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση μπορεί να γίνει είτε με ολική είτε με τοπική αναισθησία. Μια μικρή τομή πάνω από τη γραμμή των μαλλιών επιτρέπει ασφαλή πρόσβαση. Αφού απελευθερωθεί ο μαλακός ιστός του μετώπου ανασηκώνονται πλαγίως τα φρύδια. Η νέα θέση εξασφαλίζεται με τη βοήθεια ραμμάτων. Τοποθετείται μία μικρή παροχέτευση για την απορροή εκκρίσεων της πληγής. Εφαρμόζεται ελαστικός επίδεσμος. Κατά κανόνα συστήνεται μία διανυκτέρευση στην ιδιωτική κλινική. Το επόμενο πρωί απομακρύνεται η παροχέτευση και ακολουθεί η πρώτη αλλαγή επιδέσμου. Αποχωρείτε με έναν ελαφρύ επίδεσμο. Θα βλέπετε τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για τακτικούς ελέγχους. Μέσα σε δύο εβδομάδες θα έχουν εξαφανιστεί μωλωπισμός και οίδημα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Η πιο σημαντική ανόρθωση του συμπλέγματος των φρυδιών είναι η πλευρική. Γι αυτό το λόγο η χειρουργική επέμβαση γίνεται εδώ όπου δεν εμφανίζονται ενοχλητικοί ερεθισμοί των νεύρων. Η βαθιά ρυτίδωση στο μέσο του μετώπου και πάνω από τη βάση της μύτης δημιουργείται από τους μυς, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζονται αξιόπιστα χειρουργικά εκτός εάν αφαιρεθούν εντελώς. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε αντιαισθητικά βαθουλώματα. Προτιμώ να τους παραλύω με αλλαντική τοξίνη (Botox), που είναι μακράν πολύ πιο ήπια μέθοδος.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."