Ανόρθωση στήθους

Η μέθοδος που ακολουθεί ο Δρ. Μπλάσκε αφήνει όσο το δυνατόν μικρότερες ουλές. Με λίγο περίσσευμα ιστού η τομή περιορίζεται γύρω από την θηλαία άλω, με μεγαλύτερο περίσσευμα ιστού προστίθεται μία κάθετη τομή. Η οριζόντια τομή κάτω από το στήθος δεν χρησιμοποιείται πλεόν. Ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά να προσθέτει ένα εσωτερικό ένθεμα διαμορφώνοντας το δικό σας ιστό σε προσθετικό σχήμα ώστε να πετύχει την μεγαλύτερη ανόρθωση κάτω από τη θηλαία άλω. Εάν ο συνολικός όγκος του ιστού είναι μικρός μπορεί να τοποθετηθεί σιλικονούχο ένθεμα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία - αλλά μπορείτε να διαλέξετε και άλλες μεθόδους αν το επιθυμείτε. Η τομή οδηγεί γύρω από τη θηλαία άλω μέχρι κάτω στην ένωση στήθους-θώρακος, αν απαιτείται. Το δέρμα γύρω από την άλω αφαιρείται, η θηλή μετατοπίζεται προς τα πάνω και ο ιστός κάτω από το στήθος τοποθετείται σε τέτοια θέση, ώστε να παρέχει μέγιστη προβολή. Τοποθετείται ελαστικός επίδεσμος και περνάτε μια νύχτα στην κλινική στην Αθήνα κάτω από τη φροντίδα μας. Θα επισκέπτεστε για τακτικούς ελέγχους το Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του. Ένας αθλητικός στηθόδεσμος προστατεύει το στήθος σας. Όλα τα μη αυτοδιαλυόμενα ράμματα αφαιρούνται σε 2 εβδομάδες. Οι κανονικές δραστηριότητες μπορούν να επανακτηθούν μέσα σε μια εβδομάδα. Θα πρέπει όμως να αποφεύγετε το σήκωμα βάρους και τις κινήσεις πάνω από τους ώμους για 3 εβδομάδες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Θεωρώ υπερβολική την εκτεταμένη τομή κάτω από το στήθος. Μία μικρή τομή γύρω από τη θηλαία άλω σε συνδυασμό με μία κάθετη προς τα κάτω είναι αρκετή. Η εσωτερική μετατόπιση του ιστού στην ιδανική θέση δίνει στο στήθος σας ένα νεανικό σχήμα με ελάχιστες ουλές.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."