Μειωτική στήθους

Ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά τη μέθοδο που αφήνει όσο το δυνατόν μικρότερες ουλές. Με λίγο πλεόνασμα ιστού η ουλή μπορεί να περιοριστεί αρκετά γύρω από τη θηλαία άλω. Με περισσότερο πλεόνασμα προστίθεται μία κάθετη τομή. Η οριζόντια τομή δεν εφαρμόζεται πλέον. Η αφαίρεση του στηθιαίου ιστού γίνεται κυρίως στο κατώτερο μισό και πλάγια, με αυτό το τρόπο διατηρούμε ένα γεμάτο ντεκολτέ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία - αλλά μπορείτε να διαλέξετε και άλλες μεθόδους αν το επιθυμείτε. Το πλεόνασμα του δέρματος αφαιρείται γύρω από τη θηλαία άλω. Το τμήμα του αδένα που βρίσκεται κάτω από τη θηλή αφαιρείται τμηματικά ή ολικά. Στο εναπομείναν στήθος δίνεται το επιθυμητό σχήμα και εξασφαλίζεται με τη βοήθεια ραμμάτων αν αυτό είναι απαραίτητο. Το δέρμα κλείνει με μία πτυχή ώστε η ουλή να είναι μικρή. Ένας ελαστικός επίδεσμος ολοκληρώνει τη διαδικασία. Μετά από μία ή δύο νύχτες στην ιδιωτική κλινική στην Αθήνα κάτω από την φροντίδα μας μπορείτε να φύγετε με μόνον έναν ελαφρύ επίδεσμο. Θα βλέπετε τακτικά τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για ελέγχους. Όλα τα ράμματα αφαιρούνται μέσα σε δύο εβδομάδες. Ένας αθλητικός στηθόδεσμος διευκολύνει την διαδικασία ανάρρωσης. Μέσα σε μία εβδομάδα θα ανακτήσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να σηκώσετε βάρη και τις κινήσεις πάνω από τους ώμους για τρεις εβδομάδες. Το τελικό σχήμα του στήθους διαμορφώνεται μετά από τρεις μήνες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Τελικός στόχος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν δείχνει εγχειρισμένο. Η πληρότητα του στήθους κρατιέται εκεί όπου τονίζεται στο ντεκολτέ η φυσική όψη. Η βαρύτητα βοηθά στη διαμόρφωση του τελικού σχήματος τεντώνοντας απαλά το στήθος και εξαλείφοντας την κάθετη ουλή. Η οριζόντια τομή θεωρείται ξεπερασμένη μέθοδος.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."