Λιποαναρρόφηση / Λιπογλυπτική στην Αθήνα

Η λιποαναρρόφηση είναι μια πολύ αποτελεσματική μέθοδος για να δώσεις μορφή στο σώμα με πολύ μικρές εξωτερικές ουλές. Το λίπος εξάγεται από πολύ μικρές τρύπες οι οποίες κλείνουν πολύ γρήγορα. Οι κάνουλες που ο Δρ. Μπλάσκε χρησιμοποιεί είναι όσο το δυνατόν λεπτότερες. Οι πολύ πιο χοντρές κεφαλές υπερήχου χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιπτώσεις. Το επιφανειακό λίπος διαμορφώνεται και αντιμετωπίζεται χωριστά ώστε να επιτευχθεί καλή εφαρμογή του δέρματος γύρω από την αφαίρεση του λιπώδους ιστού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο Δρ. Μπλάσκε συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τοπικής και γενικής αναισθησίας εγχύοντας ένα ειδικό διάλυμα στις επιλεγμένες περιοχές την ώρα που εσείς κοιμάστε. Το διάλυμα προλαμβάνει τον πόνο, ελέγχει την απώλεια αίματος και προετοιμάζει το λίπος για την αναρρόφηση. Γι αυτό το λόγο η αναισθησία μπορεί να είναι πολύ ελαφριά και ο μετεγχειρητικός πόνος κατά πολύ μικρότερος. Τα πιο βαθιά και πιο επιφανειακά επίπεδα αναρροφούνται ξεχωριστά μέχρι να επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα. Δεν υπάρχουν τομές. Οι επίδεσμοι των πληγών είναι αδιάβροχοι, έτσι μπορείτε να πλυθείτε μετά την επέμβαση. Η περίοδος ανάρρωσης είναι μικρή, αλλά οι περισσότεροι ασθενείς προτιμούν να περάσουν την πρώτη νύχτα στην κλινική. Θα βλέπετε τακτικά το Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για ελέγχους. Θα φορέσετε ειδικό κορσέ για 3 εβδομάδες για να επιταχύνετε την αποθεραπεία και τελική μορφή. Μέσα σε 5 ημέρες αναλαμβάνετε τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Ο τύπος είναι γεμάτος από προσφορές για λιποαναρροφήσεις. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η λιποαναρρόφηση είναι μια πραγματική εγχείρηση με πραγματικούς κινδύνους. Έχουν υπάρξει μέχρι θανατηφόρα περιστατικά μετά από επεμβάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία. Γι αυτό το λόγο μόνο μικρές επεμβάσεις θα έπρεπε να γίνονται εκτός κλινικής, ενώ ένα σωστό αναισθητικό που το χειρίζεται ένας σωστός αναισθησιολόγος παραμένει ο πιο ασφαλής τρόπος.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."