Κοιλιοπλαστική

Το πλεόνασμα δέρματος μετά από εγκυμοσύνες - μαζί με δυσμορφίες του αφαλού - ή μετά από απώλεια βάρους είναι ενδείξεις για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Ραγάδες ή «μαξιλαράκια» είναι ενδείξεις ότι το δέρμα δεν θα επανέλθει, αλλά πρέπει να αφαιρεθεί. Πολύ συχνά επίσης μετά από εγκυμοσύνες πρέπει να επιδιορθωθούν υποδερμικά οι μυς. Σε περιπτώσεις όπου ο αφαλός δεν είναι απαραίτητο να μετακινηθεί, μια απλή μικρότερη τομή – μίνι κοιλιοπλαστική – μπορεί να είναι αρκετή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται κατά κανόνα με γενική αναισθησία, αλλά και μία τοπική σε συνδυασμό με μέθη είναι επίσης εφικτές. Ο Δρ. Μπλάσκε θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί υπάρχουσες ουλές ή τουλάχιστον την περιοχή του εσώρουχου για την τομή του. Μια μικρή ουλή είναι ο στόχος όπως επίσης ένας νεανικός μικρός αφαλός. Παραπανίσιο δέρμα και λίπος αφαιρούνται, η νέα θέση εξασφαλίζεται με βαθιά ράμματα. Δεν πρέπει να υπάρξει καμία αυξημένη τάση του δέρματος για να αποφευχθεί μια βαθιά ουλή. Τοποθετείται μία παροχέτευση για την απορροή εκκρίσεων της πληγής. Χρησιμοποιείται επίδεσμος και αν κριθεί αναγκαίο και ελαστικός κορσές. Θα μείνετε στην κλινική στην Αθήνα για δύο νύχτες κάτω από την επίβλεψή μας. Η παροχέτευση αφαιρείται στο τέλος της παραμονής σας στην κλινική και θα πρέπει να βλέπετε τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για τακτικούς ελέγχους. Η αφαίρεση των ραμμάτων και η επιστροφή στις κανονικές δραστηριότητες γίνεται μέσα σε δύο εβδομάδες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Η αποκατάσταση ενός νεανικού αφαλού είναι το σημάδι μιας πετυχημένης επέμβασης και μια μικρή ουλή είναι ευκολότερο να κρυφτεί. Σε μερικές περιπτώσεις η αφαίρεση ιστού στη χαμηλότερη περιοχή της κοιλιάς αρκεί και έχει ως αποτέλεσμα έναν πολύ πιό σύντομο χρόνο αποκατάστασης.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."