Πλαστική στηθιαίου μυός

Αυτή η επέμβαση τονίζει και αναβαθμίζει το αντρικό στήθος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία - αλλά μπορείτε να διαλέξετε και άλλες μεθόδους αν το επιθυμείτε. Το στήθος μετριέται προσεκτικά. Μέσω μίας τομής στη μασχάλη τοποθετείται ένα σιλικονούχο ένθεμα κάτω από τον μεγαλύτερο στηθιαίο μυ. Εισάγεται μία παροχέτευση ώστε να απομακρύνονται οι εκκρίσεις από την πληγή. Εφαρμόζεται ελαστικός επίδεσμος. Μετά από μία διανυκτέρευση στην ιδιωτική κλινική στην Αθήνα, το επόμενο πρωί αφαιρούνται επίδεσμος και παροχέτευση και μπορείτε να φύγετε από την κλινική με έναν ελαστικό επίδεσμο που προστατεύει το καινούργιο σχήμα.

Θα βλέπετε τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για τακτικούς ελέγχους. Τα ράμματα αφαιρούνται μέσα σε δέκα μέρες. Θα είστε υπό κανονικές συνθήκες ικανός να αναλάβετε τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες μέσα σε μία εβδομάδα αποφεύγοντας όμως να σηκώνετε και να μεταφέρετε βάρη για 3 εβδομάδες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Το πιο σημαντικό είναι η ακριβής τοποθέτηση του ενθέματος επειδή ο μυς ασκεί απ΄ευθείας πίεση πάνω σε αυτό και μπορεί εύκολα να υπάρξει μετατόπιση.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."