Λίγα λόγια

Ο Δρ.Μπλάσκε είναι πλαστικός χειρουργός στο Abu Dhabi και στην Κύπρο. Ο Δρ. Μπλάσκε είναι εγγεγραμένος στον Κυπριακό ιατρικό σύλλογο ως πλαστικός χειρουργός καi καταχωρημένος στο Αμβούργο ως πλαστικός και ως γενικός χειρουργός. Απέκτησε το τίτλο του δόκτωρα στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Στη διάρκεια της 30 ετούς επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ο Δρ. Μπλάσκε έδωσε πάντα μεγάλη έμφαση στην απόκτηση μίας ευρείας διεθνούς εμπειρίας. Έλαβε τη βασική ιατρική εκπαίδευση και γενική χειρουργική κατάρτιση στη Γερμανία και τη Νότια Αφρική. Ο Δρ. Μπλάσκε εργάστηκε στην παγκοσμίως γνωστή καρδιολογική χειρουργική μονάδα στο Cape Town και σε μονάδες γενικής χειρουργικής και τραυμάτων στη Γερμανία και Νότιο Αφρική. Η περίοδος σε μία μεγάλη μονάδα εγκαυμάτων στη Νότιο Αφρική, η εκπαίδευση από χειρουργούς χειρός και βραχιονοπλέγματος καθώς επίσης από μικροχειρουργούς στην Taiwan, οδήγησαν σε μία περαιτέρω μετεκπαίδευση στη μεγαλύτερη μονάδα εγκαυμάτων και τραυμάτων στο Ludwigshafen Γερμανίας. Ακολούθως εργάστηκε στο τμήμα πλαστικής χειρουργικής στο Duesseldorf Γερμανίας το οποίο ειδικεύεται στους μαστούς και την αισθητική χειρουργική. Αξιοποίησε τις εκτενείς επισκέψεις του στα διεθνή πρότυπα κέντρα πλαστικής και αισθητικής χειρουργικής όπως το Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σάο Πάολο για να εξοικειωθεί με τις πιο σύγχρονες τεχνικές. Διαθέτοντας διεθνές υπόβαθρο ο Δρ. Μπλάσκε διατηρεί πολλαπλές προσωπικές επαφές με πλαστικούς χειρουργούς παγκοσμίως. Αυτό του επιτρέπει να προπορεύεται και να συμβαδίζει με τις ταχύτατες εξελίξεις στον τομέα του. Μοιράζεται τακτικά την εμπειρία του με συναδέλφους στη διάρκεια διεθνών συναντήσεων.

Ο Δρ. Μπλάσκε είναι μέλος της Γερμανικής ένωσης χειρουργών πλαστικής, επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής DGPRAEC (>>DGPRAEC) και της Cyprus Association of Plastic Surgeons ( >>CSYPRAS). Αποτελεί μέλος του ISAPS (>>ISAPS). της διεθνούς μητρικής οργάνωσης στην οποία υπάγονται μέλη με αποδεδειγμένη εμπειρία στην αισθητική χειρουργική.

Ο Δρ. Μπλάσκε δίνει τακτικά διαλέξεις με θέμα την αισθητική χειρουργική σε διεθνή συνέδρια.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."