Πληροφορίες

Ο Δρ. Φάμπιαν Μπλάσκε ασκεί την πλαστική χειρουργική σε διάφορες χώρες του κόσμου. Τώρα προσφέρει τη διεθνή του εμπειρία στους Έλληνες καί Κυπριακούς ασθενείς του. Από την γερμανική εμπειρία του πηγάζει η αδιαπραγμάτευτη στάση του για την ασφάλεια των ασθενών του.

Οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνται στην  Κλινική Πανταζή στη Λεμεσό, ένα μικρό νοσοκομείο "Boutique" με αυξημένη προσωπική φροντίδα.

Φροντίζουμε για την διαμονή σε ξενοδοχείο και τις μεταφορές, προκειμένου να μετατρέψουμε ταυτόχρονα την εμπειρία αυτή σε αξέχαστες διακοπές. Η Κύπρος είναι ιδανικό μέρος για ανάρρωση προσφέροντας ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."