Τεχνικές του Δρ. Φάμπιαν Μπλάσκε

Στην πρακτική του ο Δρ. Φάμπιαν Μπλάσκε ακολουθεί την παράδοση της γερμανικής χειρουργικής. Μεγάλη προτεραιότητα δίνεται στην ασφάλεια του ασθενή. Αναισθησία, υγιεινή του χειρουργείου και περίθαλψη των ασθενών  βρίσκονται υπό τον έλεγχό του. Ο Δρ. Μπλάσκε ακολουθώντας τις τελευταίες μεθόδους δίνει μεγλαλη σημασία στον μικρό χρόνο ανάρρωσης και σε ουλές όσο το δυνατόν λιγότερο εμφανείς.

Βλεφαροπλαστική Παρατεταμένο οίδημα στα κάτω βλέφαρα είναι σπάνιο όταν η τομή γίνεται μέσω του επιπεφυκότα και δεν τραυματίζεται ο μυς. Μία προσεκτική αφαίρεση λίπους οδηγεί σε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό μετά την επέμβαση είναι η ξεκούραση κι ο δροσισμός των ματιών. Με αυτό το τρόπο ο ασθενής βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμά του.

Ανόρθωση προσώπου και λαιμού Οι εκτεταμένες ουλές που εντείνουν το τράβηγμα του δέρματος και η «κέρινη» μορφή του κατώτερου στρώματος δέρματος οδηγούν στη «λιφταρισμένη» όψη. Το στόμα χαμογελά μόνιμα, οι λωβοί των αυτιών τραβιούνται μπροστά και τα μάτια δείχνουν ασιατικά ενώ το δέρμα καλύπτει το πρόσωπο σαν μία μεμβράνη. Αντιθέτως ένα διακριτικά διορθωμένο πρόσωπο με ελαχιστοποιημένη ουλή, που μοιάζει ξεκούραστο και φρέσκο, ξεγελά ακόμα και τον πιο επικριτικό παρατηρητή. Αυτή είναι και η μέθοδος που προτιμώ.

Αυξητική στήθους Δίνω μεγάλη σημασία στην απόκτηση ενός φυσικού νεανικού σχήματος στο στήθος.

Εάν το στήθος εκτίθεται στην παραλία στον ήλιο, η τομή γύρω από την θηλαία άλω μπορεί να πάθει έγκαυμα και να γίνει κόκκινη, από την άλλη οι τομές στη μασχάλη προκαλούν συχνά πόνο. Αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ την τομή κάτω από το στήθος.

Ανόρθωση στήθους Θεωρώ υπερβολική την εκτεταμένη τομή κάτω από το στήθος. Μία μικρή τομή γύρω από τη θηλαία άλω σε συνδυασμό με μία κάθετη προς τα κάτω είναι αρκετή. Η εσωτερική μετατόπιση του ιστού στην ιδανική θέση δίνει στο στήθος σας ένα νεανικό σχήμα με ελάχιστες ουλές.

Μειωτική στήθους Τελικός στόχος είναι ένα φυσικό αποτέλεσμα που δεν δείχνει εγχειρισμένο. Η πληρότητα του στήθους κρατιέται εκεί όπου τονίζεται στο ντεκολτέ η φυσική όψη. Η βαρύτητα βοηθά στη διαμόρφωση του τελικού σχήματος τεντώνοντας απαλά το στήθος και εξαλείφοντας την κάθετη ουλή. Η οριζόντια τομή θεωρείται ξεπερασμένη μέθοδος.

Λιποαναρρόφηση Ο τύπος είναι γεμάτος από προσφορές για λιποαναρροφήσεις. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι η λιποαναρρόφηση είναι μια πραγματική εγχείρηση με πραγματικούς κινδύνους. Έχουν υπάρξει μέχρι θανατηφόρα περιστατικά μετά από επεμβάσεις σε ιδιωτικά ιατρεία. Γι αυτό το λόγο μόνο μικρές επεμβάσεις θα έπρεπε να γίνονται εκτός κλινικής, ενώ ένα σωστό αναισθητικό που το χειρίζεται ένας σωστός αναισθησιολόγος παραμένει ο πιο ασφαλής τρόπος.

Κοιλιοπλαστική Η αποκατάσταση ενός νεανικού αφαλού είναι το σημάδι μιας πετυχημένης επέμβασης και μια μικρή ουλή είναι ευκολότερο να κρυφτεί. Σε μερικές περιπτώσεις η αφαίρεση ιστού στη χαμηλότερη περιοχή της κοιλιάς αρκεί και έχει ως αποτέλεσμα έναν πολύ πιό σύντομο χρόνο αποκατάστασης.

Ανόρθωση Γλουτών Στόχος της διαδικασίας είναι η επίτευξη ενός νεανικού και στρογγυλού σχήματος χωρίς υπερβολική σφριγηλότητα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα εξαρτάται από την σωστή τοποθέτηση του ενθέματος.

Γυναικομαστία Πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του διογκωμένου μαστού ήδη από την εφηβεία τους, το οποίο τους προκαλεί έντονη ντροπή. Τον τελευταίο καιρό οι άντρες έχουν ξεπεράσει τις αναστολές τους και παρουσιάζουν το πρόβλημά τους. Η επέμβαση είναι σύντομη, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός και ο βαθμός ικανοποίησης των ασθενών είναι υψηλός.

Θεραπεία ιδρωτοποιών αδένων Η υπερβολική εφίδρωση οδηγεί σε περιορισμό της κοινωνικής ζωής και της επαγγελματικής δραστηριότητας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι στην διάθεσή μας, οι οποίες είναι αξιόπιστες και ήπιες. Ο βαθμός ικανοποίησης των ασθενών είναι συνήθως εξαιρετικά υψηλός.

 

 

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."