Ανόρθωση Γλουτών

Η ανόρθωση γλουτών προέρχεται από την Βραζιλία, την χώρα με τα πιο αποκαλυπτικά μαγιό. Σκοπός είναι η απόκτηση στρογγυλεμένων οπισθίων φυσικού σχήματος χωρίς ορατές ουλές.

Η θεραπεία:

Η επέμβαση πραγματοποιείται με ολική αναισθησία. Μια όσο το δυνατόν μικρότερη τομή γίνεται στο πάνω μέρος της ρωγμής μεταξύ των γλουτών. Στη συνέχεια δημιουργείται μια θήκη κάτω από τους μύες, στην οποία τοποθετείται ένθεμα σιλικόνης.

Στην τομή τοποθετούνται επίδεσμοι και θα πρέπει να παραμείνετε στην κλινική στην Αθήνα για δύο ημέρες, κατά τις οποίες θα είστε υπό παρακολούθηση από τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του. Πριν την εξαγωγή αφαιρούνται οι επίδεσμοι, ενώ τα ράμματα το αργότερο σε 14 ημέρες μετά την επέμβαση. Η αποθεραπεία διαρκεί συνήθως τρεις εβδομάδες. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφύγετε μια σειρά από κινήσεις, οι οποίες θα σας υποδειχθούν με ακρίβεια.

Μήνυμα του πλαστικού χειρούργου:

Στόχος της διαδικασίας είναι η επίτευξη ενός νεανικού και στρογγυλού σχήματος χωρίς υπερβολική σφριγηλότητα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα εξαρτάται από την σωστή τοποθέτηση του ενθέματος.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."