Βλεφαροπλαστική

Η διόρθωση των πεσμένων άνω βλεφάρων, τα οποία μπορούν να εμποδίσουν μέχρι και την όρασή σας, έχει ένα εντυπωσιακά ανανεωτικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συμβαίνει όταν διορθωθούν οι «σακούλες» στα κάτω βλέφαρα. Ο Δρ. Μπλάσκε δίνει μεγάλη έμφαση σε μία λεπτή διόρθωση και την αποφυγή ουλών. Τα κάτω βλέφαρα εφόσον είναι δυνατό διορθώνονται μέσω του επιπεφυκότα που δεν αφήνει εξωτερική ουλή. Το λίπος επανατοποθετείται παρά αφαιρείται. Έτσι αποφεύγεται η εικόνα των άδειων ή εγχειρισμένων ματιών.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η βλεφαροπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία και με ελαφρά μέθη εφόσον χρειαστεί.

Στα άνω βλέφαρα αφαιρείται δέρμα και εφόσον απαιτείται μυς και λίπος. Η πληγή κλείνει με ένα λεπτό ενδοδερμικό ράμμα.

Στα κάτω βλέφαρα το περίσσευμα λίπους διορθώνεται μέσω του επιπεφυκότα, όπου εδώ το λίπος επανατοποθετείται ή αφαιρείται προσεκτικά. Συνήθως εδώ δεν χρειάζεται ράμμα. Το περίσσευμα δέρματος διορθώνεται με μία καλά κρυμμένη τομή ακριβώς κάτω από τις βλεφαρίδες. Ένα πολύ λεπτό ράμμα κλείνει την πληγή. Στη διάρκεια της νύχτας τα μάτια πρέπει να δροσίζονται ώστε να μειωθεί το οίδημα.

Θα επισκέφτεστε τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του σε τακτά διαστήματα για έλεγχο. Τα ράμματα αφαιρούνται μέσα σε 3-5 ημέρες. Μωλωπισμός και οίδημα εξαφανίζονται μέσα σε δύο εβδομάδες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Παρατεταμένο οίδημα στα κάτω βλέφαρα είναι σπάνιο όταν η τομή γίνεται μέσω του επιπεφυκότα και δεν τραυματίζεται ο μυς. Μία προσεκτική αφαίρεση λίπους οδηγεί σε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Πολύ σημαντικό μετά την επέμβαση είναι η ξεκούραση κι ο δροσισμός των ματιών. Με αυτό το τρόπο ο ασθενής βελτιώνει σημαντικά το αποτέλεσμά του.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."