Αιδοιοπλαστική

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το σχήμα των χειλέων του αιδοίου τους. Η επέμβαση γίνεται στα μικρά χείλη του αιδοίου, καθώς και στα μεγάλα χείλη και στον παρθενικό υμένα.

Η διαδικασία:

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία. Η αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος πραγματοποιείται με μικρές τομές. Χρησιμοποιούνται απορροφήσιμα ράμματα για να αποφευχθεί ο πόνος κατά την αφαίρεση των ραμμάτων.

Μήνυμα του πλαστικού χειρούργου:

Ο Αμερικανικός τύπος έχει δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα της ανάπλασης των χειλέων του αιδοίου και του παρθενικού υμένα. Οι επεμβάσεις αυτές δεν έχουν επιπλοκές εφόσον γίνουν από ειδικό, ωστόσο είναι σύνηθες να υπάρξει ελαφρύ οίδημα, το οποίο αργεί να υποχωρίσει.

Do You Have a Question?

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Μπλάσκε για όποια απορία έχετε. Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας ή κλέσετε τον γιατρό για ένα ραντεβού ή μια τηλεφωνική συμβουλή.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."

"Έπαψα πια να ντρέπομαι για το σώμα μου. Ξαναλάτρεψα το καλοκαίρι και το μπικίνι μου."

"Η θηλυκότητά μου απογειώθηκε και μαζί της η αυτοπεποίθησή μου."