Αιδοιοπλαστική

Δεν είναι ευρέως γνωστό ότι πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες με το σχήμα των χειλέων του αιδοίου τους. Η επέμβαση γίνεται στα μικρά χείλη του αιδοίου, καθώς και στα μεγάλα χείλη και στον παρθενικό υμένα.

Η διαδικασία:

Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία. Η αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος πραγματοποιείται με μικρές τομές. Χρησιμοποιούνται απορροφήσιμα ράμματα για να αποφευχθεί ο πόνος κατά την αφαίρεση των ραμμάτων.

Μήνυμα του πλαστικού χειρούργου:

Ο Αμερικανικός τύπος έχει δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα της ανάπλασης των χειλέων του αιδοίου και του παρθενικού υμένα. Οι επεμβάσεις αυτές δεν έχουν επιπλοκές εφόσον γίνουν από ειδικό, ωστόσο είναι σύνηθες να υπάρξει ελαφρύ οίδημα, το οποίο αργεί να υποχωρίσει.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."