Θεραπεία ιδρωτοποιών αδένων

Η υπερβολική εφίδρωση στις μασχάλες είναι ένα σύνηθες πρόβλημα. Η θεραπεία με ενέσεις botulinum toxine δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα, αλλά έχει περιορισμένη χρονική διάρκεια. Ένα πιο μόνιμο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με την χειρουργική αφαίρεση των ιδρωτοποιών αδένων με μικρές τομές με νυστέρι, η οποία σε αντίθεση με τις παραδοσιακές μεθόδους δεν αφήνει αντιαισθητικές ουλές.

Θεραπεία:

Η υπεριδρωσία μπορεί να περιοριστεί με την μέθοδο των ενέσεων botulinumtoxin. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως 6 μήνες. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται η μέθοδος της χειρουργικής αφαίρεσης των ιδρωτοποιών αδένων. Η επέμβαση γίνεται με τοπική αναισθησία. Μέσω μικρών τομών, που πραγματοποιούνται με νυστέρι, αφαιρούνται οι ιδρωτοποιοί αδένες με ειδικές κάνουλες. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα στα εξωτερικά ιατρεία. Δεν δημιουργείται ανοιχτή πληγή και δεν απαιτούνται ράμματα.

Μήνυμα του πλαστικού χειρούργου:

Η υπερβολική εφίδρωση οδηγεί σε περιορισμό της κοινωνικής ζωής και της επαγγελματικής δραστηριότητας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι στην διάθεσή μας, οι οποίες είναι αξιόπιστες και ήπιες. Ο βαθμός ικανοποίησης των ασθενών είναι συνήθως εξαιρετικά υψηλός.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."