Γυναικομαστία

Οι άντρες συχνά εμφανίζουν διογκωμένο μαστό. Μετά τα 60, το 50% του αντρικού πληθυσμού υποφέρει από αυτό το πρόβλημα. Όταν η γυναικομαστία οφείλεται σε τοπική συσσώρευση λίπους τότε μπορεί να διορθωθεί με τη μέθοδο της λιπαναρρόφισης.

Θεραπεία:

Η διαδικασία περιλαμβάνει τοπική ή ολική αναισθησία και λαμβάνει χώρα στα εξωτερικά ιατρεία. Η επέμβαση γίνεται μέσω ανεπαίσθητων τομών, από τις οποίες περνάει μία πολύ λεπτή κάνουλα, που αναρροφά το επιπλέον λίπος της περιοχής. Τα σημάδια γίνονται σχεδόν αόρατα πολύ σύντομα μετά την επέμβαση. Η αφαίρεση του αδένα, αν χρειαστεί, γίνεται από μια τομή κοντά στη θηλή.

Μήνυμα του χειρούργου:

Πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα του διογκωμένου μαστού ήδη από την εφηβεία τους, το οποίο τους προκαλεί έντονη ντροπή. Τον τελευταίο καιρό οι άντρες έχουν ξεπεράσει τις αναστολές τους και παρουσιάζουν το πρόβλημά τους. Η επέμβαση είναι σύντομη, ο χρόνος αποθεραπείας είναι μικρός και ο βαθμός ικανοποίησης των ασθενών είναι υψηλός.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."