Όλα για τη μητέρα

Οι χαρές της μητρότητας είναι ασύγκριτες – όπως ακριβώς και οι σωματικές αλλαγές! Οι σημαντικότερες αφορούν σε στήθος και κοιλιά.Το στήθος διογκώνεται και διατηρεί συχνά διαστάσεις πολύ μεγαλύτερες από αυτές πριν την εγκυμοσύνη. Ο αδένας και τα λιποκύτταρα μεγαλώνουν προκαλώντας διάταση του δέρματος. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ένα πεσμένο στήθος.

Η κοιλιά διατείνεται επίσης στο μέγιστο βαθμό επιφέροντας ποικίλες αλλαγές σε δέρμα, λίπος και μύες. Το δέρμα αποκτά ραγάδες και πτυχές, που στην πληθώρα των περιπτώσεων είναι μη αναστρέψιμες. Διάφορα “σωσιβιάκια” λίπους παραμένουν και δεν εξαφανίζονται με καμία δίαιτα, ενώ μυικές ομάδες απομακρύνονται και διατηρούν συχνά αυτή τη μη φυσιολογική θέση.

Τί μπορούμε να προσφέρουμε;

Για τη διόρθωση του στήθους διαθέτουμε αξιόπιστες λύσεις:

Όταν έχουμε μόνο απώλεια όγκου, προσφέρεται η επαναδιαμόρφωση του ιστού με εμφυτεύματα,

ενώ σε περίπτωση χαλάρωσης, εφαρμόζεται ειδική τεχνική σύσφιξης.

Την αποκατάσταση της εικόνας της κοιλιάς μπορούμε να επιτύχουμε  μέσω εξατομικευμένα σχεδιασμένης λιποαναρρόφησης δυνητικά συνδυασμένη (σε περίπτωση έντονης χαλάρωσης και περίσσειας δέρματος) με επιπρόσθετη τεχνική σύσφιξης. Μάθετε, επίσης, περισσότερα

Πολλά μπορείτε να επιτύχετε μόνες σας και πολλά αποκαθίστανται φυσιολογικά ως αποτέλεσμα επανορθωτικών μηχανισμών του σώματός σας.

Θα πρέπει να περάσει περίπου ένας χρονος μετά τον τοκετό πριν σκεφτείτε να ανατρέξετε σε χειρουργικές λύσεις.

Επενδύστε σε ένα συμβουλευτικό ραντεβού, ακόμη κι αν βρίσκεστε στο πρώιμο στάδιο δρομολόγησης της εγκυμοσύνης σας. Έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε περισσότερο σε προληπτικό και λιγότερο σε επεμβατικό επίπεδο την ενημέρωση και στήριξη που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."