Ρινοπλαστική

Η μύτη βρίσκεται στο κέντρο του πεδίου οράσεως και αυτό έχει σαν συνέπεια ότι ακόμα και μικρές ανωμαλίες επηρεάζουν την συμμετρία του προσώπου. Οι επεμβάσεις διαφοροποιούνται από μικρές διορθώσεις της άκρης της μύτης μέχρι ριζικές αναμορφώσεις με ενθέματα του ρινικού σώματος. Ακόμα και μίας μικρής σε έκταση επέμβαση στη μύτη οδηγεί σε δραματική βελτίωση της εμφάνισης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται κατά κανόνα με γενική αναισθησία. Μετά από τοπική έγχυση διαλύματος τόσο για τον έλεγχο της αιμορραγίας και για την ελάττωση του μετεγχειρητικού πόνου όσο και για τον προσεκτικό διαχωρισμό των στρωμάτων ιστού εκτελούνται οι διορθώσεις. Ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά μία κλειστή προσέγγιση η οποία δεν αφήνει εξωτερικές ουλές. Στο τέλος τοποθετείται νάρθηκας. Εφόσον είναι δυνατόν κρατιούνται τα ρουθούνια ανοιχτά.

Την πρώτη νύχτα καλόν είναι να ξεκουραστείτε στην κλινική κάτω από την φροντίδα μας. Θα βλέπετε για τακτικούς ελέγχους τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του.

Τα ράμματα είναι αυτοδιαλυόμενα. Ο νάρθηκας αφαιρείται μετά από 2 εβδομάδες. Ένα ελαφρύ οίδημα μπορεί πάντως να επιμείνει για μερικούς μήνες. Οι κοινωνικοί περιορισμοί μετά την επέμβαση είναι υπό συνήθεις συνθήκες μικροί και σύντομοι.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Μία διόρθωση στη μύτη πρέπει να είναι απλά αυτό: μία διόρθωση. Καλόν είναι να αλλάξετε στη μύτη σας μόνον ότι σας ενοχλεί. Η σουηδική ή ολλανδική μύτη που προβάλλεται από τα περιοδικά είναι ένα λυπηρό παράδειγμα έλλειψης σεβασμού στην ατομική ανατομία.

Ακόμα καλό θα ήταν να αποφύγετε πολύ ενθουσιώδεις αλλαγές σε κόκκαλο και χόνδρο που συνεπάγονται απώλεια της ικανότητας έκφρασης των μυών της μύτης και κλέβουν ένα σημαντικό κομμάτι της μιμικής σας έκφρασης.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."