Πλαστική στόματος - χειλέων

Το στόμα βρίσκεται στο άμεσο πεδίο της όρασης, ιδιαίτερα όταν συνομιλούμε με κάποιον. Ακόμα και οι πιο μικρές ασσυμετρίες, η έλλειψη όγκου ή οι ρυτίδες είναι αμέσως ορατά. Εάν για παράδειγμα τραβιέται στο χαμόγελο το άνω χείλος πιο πάνω απ΄όσο πρέπει, τότε μαζί με τα δόντια φαίνονται και τα ούλα, εάν η απόσταση μεταξύ μύτης και χειλέων είναι πολύ μεγάλη τότε μοιάζει το στόμα αδύναμο και ανέκφραστο. Η φυσική διαδικασία γήρανσης οδηγεί σε συρρίκνωση του στόματος ενώ ρυτίδες εμφανίζονται στη γύρω περιοχή. Λειτουργικές αδυναμίες επηρεάζουν την επικοινωνία.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επιμύκηνση ή βράχυνση της απόστασης μεταξύ μύτης και άνω χείλους είναι συνηθισμένες μικρές σε έκταση επεμβάσεις με θεαματικό αποτέλεσμα. Το γέμισμα της περιοχής γύρω από το στόμα αλλά επίσης των χειλέων χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά αλλάζουν δραματικά το σχήμα ενώ έχουν πολύ μικρό χρόνο ανάρρωσης. Η τοπική αναισθησία αρκεί και λίγο μετά την διαδικασία μπορείτε να αποχωρήσετε. Υπάρχουν διάφορες θεραπευτικές επιλογές ανάλογα με την εκάστοτε ένδειξη. Θα επισκέπτεστε τον Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του σε τακτά διαστήματα για έλεγχο. Τα ράμματα αφαιρούνται κατά κανόνα σε μία εβδομάδα. Πιθανό οίδημα και μωλωπισμός εξαφανίζονται σε μία έως δύο εβδομάδες. Οι μετεγχειρητικοί περιορισμοί είναι συνολικά μικροί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Οι επεμβατικές μέθοδοι γύρω από το στόμα είναι πολύ αποτελεσματικές αλλά μάλλον σπάνιες συγκρινόμενες με το μεγάλο αριθμό των εμφυτευμάτων και ενέσιμων υλικών σε αυτή την περιοχή. Συνιστώ ιδιαίτερα τη χρήση λίπους επειδή είναι στοιχείο του σώματός σας, συνεπώς δεν προκαλεί αλλεργία είναι εύπλαστο και κρατά πολύ καιρό.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."