Γενειοπλαστική

Η αναλογία του προσώπου χαρακτηρίζεται από την αρμονική σχέση μεταξύ του στόματος και πηγουνιού που αποτελούν το κατώτερο 1/3 αυτού και του κεντρικού προσώπου και μετώπου. Ένα μακρύ φαρδύ προεξέχον ή ένα πηγούνι που υποχωρεί, συνδέεται με τη προσωπικότητα του ατόμου χαρακτηρίζοντάς το σαν δυναμικό, ενεργητικό ή αδύναμο.

Οι μέθοδοι που ακολουθούνται είναι ενθέματα ή διαμόρφωση του οστού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Οι επεμβάσεις γίνονται με ολική αναισθησία. Τα ενθέματα μπορούν να μακρύνουν το πηγούνι, μέσω διαπλάτυνσης να το μικρύνουν οπτικά ή να το δείξουν πιο εκφραστικό. Η επέμβαση γίνεται με μία τομή στη στοματική βλεννογόνο. Η τομή κλείνει με αυτοδιαλυόμενα ράμματα. Δεν υπάρχουν εξωτερικές ουλές.

Θα περάσετε μία νύχτα στη κλινική.

Θα δείτε το Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του για ελέγχους. Τοπικό οίδημα είναι πιθανό, ενώ τα ενθέματα πρέπει να ενσωματωθούν σε μία σταθερή θέση. Συνολικά οι μετεγχειρητικοί περιορισμοί είναι μικροί.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Η διορθώσεις στο πηγούνι οδηγούν σε δραστικές αλλαγές της εμφάνισης ακόμα και αν αυτές είναι μικρές.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."