Ανόρθωση προσώπου και λαιμού

Με τη φυσική διαδικασία γήρανσης ο ιστός του προσώπου γέρνει προς τα εμπρός και κάτω. Τα μάγουλα χάνουν το λίπος τους. Ο λαιμός χαλαρώνει με βαθιές πτυχές οι οποίες επιδεινώνονται από την έκθεση στον ήλιο.

Ένα αποτελεσματικό λίφτινγκ επανατοποθετεί το μαλακό ιστό πίσω στη παλιά του θέση και προσαρμόζει το δέρμα στο αναμορφωμένο υπόβαθρο.

Ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά την ασφαλή σταθεροποίηση του μαλακού ιστού αποφεύγοντας το τράβηγμα του δέρματος και επιτυγχάνοντας παράληλα μικρότερη ουλή. Κίνδυνοι και παρενέργειες είναι πολύ μικρότερης έκτασης από άλλες συνηθισμένες μεθόδους. Η έκφραση του προσώπου σας παραμένει εντελώς φυσική. Μετά από δύο εβδομάδες εξαφανίζονται μωλωπισμός και οίδημα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η επέμβαση γίνεται με ολική αναισθησία - αλλά μπορείτε να διαλέξετε και άλλες μεθόδους αν το επιθυμείτε. Εγχύεται αναισθητικό διάλυμα για την αποφυγή αιμορραγίας και μετεγχειρητικού πόνου. Γίνεται μία τομή πίσω από τη γραμμή των μαλλιών προς την έλικα του αυτιού και μπροστά από αυτό σε μία πτύχωση του δέρματος μέχρι πάνω από τον λωβό. Αφού οριοθετηθεί η εργασία σε μία ασφαλή περιοχή κάτω από το δέρμα, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού νεύρων, σταθεροποιούνται οι χαλαροί ιστοί του προσώπου σε ένα γερό μυ με τη βοήθεια ενός αργότερα αυτοδιαλυόμενου ράμματος. Ένα λεπτό ενδοδερμικό ράμμα κλείνει το δέρμα του προσώπου. Μία μικρή παροχέτευση επιτρέπει την ασφαλή απομάκρυνση των εκκρίσσεων της πληγής. Ένας ελαφρός επίδεσμος ολοκληρώνει την επέμβαση. Θα περάσετε μία ή δύο νύχτες στην ιδιωτική κλινική στην Αθήνα κάτω από την φροντίδα μας. Ο επίδεσμος αφαιρείται μετά από δύο ημέρες, ενώ τα ράμματα αφαιρούνται σε 5-10 ημέρες. Μετά από δύο εβδομάδες δεν έχετε κατά κανόνα κανένα κοινωνικό περιορισμό.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Οι εκτεταμένες ουλές που εντείνουν το τράβηγμα του δέρματος και η «κέρινη» μορφή του κατώτερου στρώματος δέρματος οδηγούν στη «λιφταρισμένη» όψη. Το στόμα χαμογελά μόνιμα, οι λωβοί των αυτιών τραβιούνται μπροστά και τα μάτια δείχνουν ασιατικά ενώ το δέρμα καλύπτει το πρόσωπο σαν μία μεμβράνη. Αντιθέτως ένα διακριτικά διορθωμένο πρόσωπο με ελαχιστοποιημένη ουλή, που μοιάζει ξεκούραστο και φρέσκο, ξεγελά ακόμα και τον πιο επικριτικό παρατηρητή. Αυτή είναι και η μέθοδος που προτιμώ.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."