Ενθέματα προσώπου-Ενέσιμα υλικά

Οι ρυτίδες μπορούν να αντιμετωπιστούν με ενέσιμα υλικά, (όπως το Υαλουρονικό οξύ), θεραπείες δέρματος ή διέγερση του δέρματος. Εάν το πρόβλημα των ρυτίδων οφείλεται στη μυïκή δραστηριότητα, όπως αυτό συμβαίνει στο μέτωπο, η συνηθισμένη μέθοδος αντιμετώπισης είναι η αλλαντική τοξίνη (Botox). Αδυνατισμένα πρόσωπα (λόγω γήρανσης, εντατικής άσκησης ή ασθένειας) αντιμετωπίζονται με λίπος ή άλλα πυκνόρευστα υλικά γεμίσματος ή με στερεά ενθέματα. Για τη διόρθωση ατελειών του μαλακού ιστού στα άκρα το λίπος είναι η προφανής επιλογή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ενέσιμα υλικά όπως η αλλαντική τοξίνη (Botox) και το υαλουρονικό οξύ είναι συνηθισμένες θεραπείες που εφαρμόζει ο Δρ. Μπλάσκε στο ιατρείο και επιδεικνύει ιδιαίτερα στα πλαίσια εκπαίδευσης συναδέλφων του. Η μεταφορά λίπους γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, στερεά ενθέματα τοποθετούνται με γενική αναισθησία. Η αλλαντική τοξίνη χρειάζεται 3 μέρες για να δείξει αποτέλεσμα, το οποίο διαρκεί συνήθως 4-6 μήνες. Το υαλουρονικό οξύ μεταβολίζεται ανάλογα με το ιξώδες του δέρματος τη δομή και τη περιοχή εφαρμογής για διάστημα 4 -12 μηνών. Το λίπος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο αλλά πρέπει να τοποθετηθεί προσεκτικά στην θέση αποδοχής. Ενέσεις λίπους μπορούν να οδηγήσουν σε μωλωπισμό που κρατά αρκετές ημέρες, ενώ άλλα υλικά επιφέρουν γενικά πολύ μικρό οίδημα.

Η αλλαντική τοξίνη έχει γίνει φάρμακο της μόδας και χρησιμοποιείται από πρακτικούς γιατρούς χωρίς ιδιαίτερη εξειδίκευση ακόμα και από αισθητικούς. Έχει πολύ εύκολα ξεχαστεί ότι δουλεύουν με μία υψηλής τοξικότητας ουσία, η οποία απαιτεί να χρησιμοποιείται με τις προφυλάξεις που της αναλογούν.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."