Αυξητική στήθους / Μεγέθυνση Μαστού

Η αυξητική στήθους πρέπει να οδηγεί σ΄ένα φυσικό αποτέλεσμα που να μοιάζει με ένα μεγαλωμένο νεανικό μαστό. Το χρησιμοποιούμενο υλικό πρέπει να είναι το κατάλληλο για κάθε περίπτωση. Ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά τα σιλικονούχα ενθέματα τα οποία επιτρέπουν ακριβή τοποθέτηση και επομένως ένα καλό ντεκολτέ και ένα όμορφο στρογγυλό σχήμα. Τρεις τρόποι τοποθέτησης είναι δημοφιλείς, ο Δρ. Μπλάσκε προτιμά την τομή κάτω από το στήθος δεδομένου ότι είναι δυσδιάκριτη και λιγώτερο επίπονη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η αύξιση γίνεται με ολική αναισθησία - αλλά μπορείτε να διαλέξετε και άλλες μεθόδους αν το επιθυμείτε. Προσωπική εκτίμηση και μέτρημα του όγκου του στήθους είναι σημαντικά. Η τομή κάτω από το στήθος γίνεται όσο μικρή είναι δυνατόν. Διαμορφώνεται μία ακριβής υποδοχή στον ιστό και τοποθετείται το ένθεμα. Εφαρμόζεται ένας ειδικός ελαστικός επίδεσμος. Μετά από μία διανυκτέρευση στην κλινική στην Αθήνα κάτω από την φροντίδα μας, αλλάζεται ο επίδεσμος και εφαρμόζεται ένας ελαφρύς που καλύπτει μόλις την πληγή.

Ένας προστατευτικός στηθόδεσμος θα πρέπει να φοριέται για 3 εβδομάδες ώστε να κρατιέται το ένθεμα σταθερά στη θέση του. Θα επισκέπτεστε για τακτικούς ελέγχους το Δρ. Μπλάσκε και την ομάδα του. Χρησιμοποιούνται απορροφήσιμα ράμματα. Θα είστε έτοιμη να επιστρέψετε στην εργασία σας μετά από μερικές ημέρες, θα πρέπει όμως να αποφύγετε το σήκωμα βάρους και τη κίνηση πάνω από τους ώμους για 3 εβδομάδες

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Δίνω μεγάλη σημασία στην απόκτηση ενός φυσικού νεανικού σχήματος στο στήθος.

Εάν το στήθος εκτίθεται στην παραλία στον ήλιο, η τομή γύρω από την θηλαία άλω μπορεί να πάθει έγκαυμα και να γίνει κόκκινη, από την άλλη οι τομές στη μασχάλη προκαλούν συχνά πόνο. Αυτός είναι ο λόγος που προτιμώ την τομή κάτω από το στήθος.

Τοποθεσία Γραφείου

Mediterraneo Hospital
Ηλείας 10 - 12, Γλυφάδα 16675

(t) 00 35 725366400
info@beautysurgery.gr

Testimonials

My procedure with Dr. Fabian Blaschke was all together a great success, the consultation, procedure and follow up were all highly professional perfectly explained and no surprises, I'm more than happy with t...

It was excellent, he is a very lovely doctor, and I recommend him to all my friends, relatives and co-workers.

ΜΕΙΩΤΙΚΗ ΣΤΗΘΟΥΣ: "Η αίσθηση της ελευθερίας που μου χάρισε αυτή η επέμβαση είναι θείο δώρο. Νιώθω άνετα μέσα στο σώμα μου και μου αρέσει για πρώτη φορά το στήθος μου."